Connect with us

Waar zoek je meer informatie over?

Gelderland

Unhappily Buried – Robin Storm: een levendige song over volwassen worden

Houd je van Engelstalige pop met spot-on lyrics? Dan is Robin Storm jouw guy! Deze ‘Nederlandse Jason Mraz’ bracht in 2023 eerder al zijn track ‘Don’t Hide Your Tears’ uit en gaf vorige maand zijn eerste concert met eigen band. Nu is ook zijn tweede single van het jaar ‘Unhappily Buried’ uit. Hiermee werkt Robin Storm toe naar de release van zijn debuut-EP, die in oktober van dit jaar uitkomt.

Wat als ik het verkeerde koos?

Robin Storm was 17 toen hij de eerste versie van ‘Unhappily Buried’ schreef. Hij merkte dat volwassen worden gepaard gaat met het nemen van moeilijke besluiten. Hij legt uit: “ik had een hoop lastige keuzes in mijn leven. Wat als ik het verkeerde koos? Ik schreef mijn zorgen op en maakte er een liedje over: “Kids, a wife and getting married: you better make the right decisions, unless you wanna be unhappily buried”.

De track is een lekkere popplaat met lichte invloeden uit soul en rock, waarin Robin Storm je met doordachte lyrics op prachtige wijze terugbrengt naar de vrijheid die hij ervaarde als kind.

8 miljoen streams

Je kunt Robin Storm kennen van zijn grootste hit (tot nu toe) “Duly Love“, die richting de 8.000.000 streams op Spotify gaat. Robin Storm (officieel Storm) maakt al zijn hele leven muziek. Tijdens de studie ‘Podiumkunsten’ ontdekte hij dat hij het zingen en schrijven van eigen muziek het állerleukste vindt om te doen.

Ritmische roots

Robin Storm maakt easy-listening popmuziek met invloeden uit verschillende muzikale genres. Met 90.000 maandelijkse luisteraars op Spotify kan Robin Storm niet wachten om in de rest van 2023 te laten horen wat hij met zijn goudeerlijke lyrics, loepzuivere stem en ritmische roots in zijn mars heeft.

Robin Storm speelt ook LIVE met zijn eigen band. Bekijk hoe Robin Storm en zijn band het dak eraf spelen:

Ook interessant

Gebit

Soms is een beugel noodzakelijk. Als je problemen ervaart bij het bijten, kauwen of praten bijvoorbeeld. Maar ook als je door scheve tanden onzeker...

Elektronica

Wist je dat je lang niet alle groente en fruit in de koelkast hoeft te bewaren? Sterker nog: de kwaliteit van sommige producten gaat...

Drenthe

Herken je dat, dat je het soms zo druk hebt dat je niet weet hoe je al het werk rond moet krijgen? Zo gaat...

Media

Facebook “dreigt” te vertrekken uit Europa, aldus nieuwsberichten naar aanleiding van lopend onderzoek naar het zogenoemde Privacy Shield. Hoe groot is de kans dat...