Connect with us

Waar zoek je meer informatie over?

Media

Na Hunted VIPS nu Hunted: Into The Wild

In 2020 was er al sprake van en op 7 maart 2022 gaat het echt van start: Hunted: Into The Wild. Na het doorslaande succes van Hunted was het wachten op een VIP-editie, zeker omdat de oorspronkelijke Engelse editie ook al een VIPS-serie had. Hunted Into The Wild

Waarom zit er zo’n 2 jaar tussen?

De eerste communicatie over Hunted: Into The Wild begon dus al in 2020 en al met al heeft het dus zo’n 2 jaar geduurd voor we hier de eerste serie(?) van te zien krijgen. Waarom is dat?

Dat zal deels met het SARS-CoV2-virus te maken hebben, maar belangrijker zal zijn dat de voorbereidingen voor deze versie meer tijd kosten. De productie gaat over de grens (de opnames zijn in Bulgarije gedaan) en er wordt nogal wat gevraagd van de deelnemers, waarbij ze ongetwijfeld een stuk zorgvuldiger moeten omgaan met de selectie van de deelnemers.

Een andere factor kan ook zijn dat de opnames in de zomer van 2021 hebben plaatsgevonden en die anders verwerkt en gemonteerd werden dan de Hunted-series die we tot dusver hebben gezien.

Aanmelden tot oktober 2020

De aanmeldpagina staat nog online en daar kunnen we zien dat de aanmelding vanaf juli 2020 mogelijk was en de inschrijvingen op 23 oktober 2020 gesloten zijn. Het is aannemelijk dat vanaf dat moment de selectieprocedure begon en de producenten vanwege het survivalgehalte van deze serie weinig risico’s konden nemen met de deelnemers. Die moesten natuurlijk wel 10 dagen lang kunnen overleven in de natuur.

Vanaf 7 maart 2022 op tv

Vanaf 7 maart 2022 is het dus zover: we kunnen zien hoe Hunted: Into The Wild uitpakt. Wat we in ieder geval weten is dat er andere hunterteams zullen zijn. Omdat er geen pintransacties en camera’s zijn vraagt het om andere opsporingstactieken en de bekende zwarte auto’s van de hunters zullen er ook niet aan te pas komen.

Uniek voor Nederland?

We hebben nog wat onderzoek gedaan voor je, maar zover wij weten is er in geen enkel ander land een Hunted: Into The Wild-serie uitgezonden. Mogelijk is dit concept dus uniek voor Nederland. Volgens de aankondiging doen er nu twaalf Nederlanders aan mee, dus een internationale samenwerking zal het in dit geval niet zijn.

Als de oorspronkelijke Engelse versie ook een Into The Wild-editie krijgt, is Nederland voorlopig wel de eerste met Hunted: Into The Wild.

Ook interessant

Gebit

Soms is een beugel noodzakelijk. Als je problemen ervaart bij het bijten, kauwen of praten bijvoorbeeld. Maar ook als je door scheve tanden onzeker...

Elektronica

Wist je dat je lang niet alle groente en fruit in de koelkast hoeft te bewaren? Sterker nog: de kwaliteit van sommige producten gaat...

Drenthe

Herken je dat, dat je het soms zo druk hebt dat je niet weet hoe je al het werk rond moet krijgen? Zo gaat...

Media

Facebook “dreigt” te vertrekken uit Europa, aldus nieuwsberichten naar aanleiding van lopend onderzoek naar het zogenoemde Privacy Shield. Hoe groot is de kans dat...