Connect with us

Waar zoek je meer informatie over?

Entertainment

Jamie Trenité gaat weer de boer op

In het veelbekeken RTL4-programma ’Wie de boer niet kent’ gaat presentator Jamie Trenité voor alweer het derde seizoen de boer op. Vier weken lang reist hij kriskras door heel Nederland om dingen te ontdekken die hij – en jij – nog niet wisten over het boerenbedrijf. Zoals: hoe zorg je dat een koe zich kiplekker voelt? En: waarom zit er klaver in het voer?

Uniek inkijkje in het boerenleven van nu

In Wie de boer niet kent’ krijgen we een uniek inkijkje in het boerenleven van nu. Uit cijfers blijkt dat onze kennis op dat punt wel een opfriscursus kan gebruiken, waar niet alleen Jamie voor tekent, maar ook een aantal bekende Nederlanders. Zij hullen zich een dag in overall en laarzen, steken de handen uit de mouwen en komen alles te weten over boeren, dieren en duurzaamheid.

Naast Jamie zijn dat Nabil Aoulad Ayad, Laura Vlasblom, Britt Dekker en Bas Nijhuis. Nabil toont zich een talentvolle leerling-melkveehouder én yoghurtmaker, Laura leert de kneepjes van de kalververzorging, Britt begeeft zich tussen de koeien én kinderen en Bas mag snuffelen aan zijn jongensdroom: een boerderij met honderd koeien.

Jamie krijgt onder andere een masterclass hooi en een spoedcursus vanillevla maken; ontdekt de nieuwste innovaties, leert hoe je letterlijk een varkentje wast en komt alles te weten over gras en geiten.

Bekroond met AMMA-award

In 2023 is ’Wie de boer niet kent’ bekroond met een AMMA-award, waarbij de jury de kracht van de verhalen benoemde. Ook in dit derde seizoen komen er weer veel persoonlijke verhalen aan bod.

Ook interessant

Elektronica

Wist je dat je lang niet alle groente en fruit in de koelkast hoeft te bewaren? Sterker nog: de kwaliteit van sommige producten gaat...

Gebit

Soms is een beugel noodzakelijk. Als je problemen ervaart bij het bijten, kauwen of praten bijvoorbeeld. Maar ook als je door scheve tanden onzeker...

Drenthe

Herken je dat, dat je het soms zo druk hebt dat je niet weet hoe je al het werk rond moet krijgen? Zo gaat...

Nieuws

Je zou bijna denken dat het overnametijd is in de wereld van SEO en online marketing. Vandaag maken Leads.io en Klik Proces bekend dat...