Connect with us

Waar zoek je meer informatie over?

Entertainment

Dit zijn de deelnemers aan Hunted VIPS 2023

Sinds Hunted in 2016 op de Nederlandse beeldbuis verscheen is het tv-programma ongekend populair. Het was dan ook wachten op de eerste VIPS-editie van het programma. In navolging van het Engelse origineel volgde in januari 2021 dan de eerste serie van Hunted VIPS. Op 7 februari 2023 is serie 3 aan de beurt, dit zijn de BN’ers die gaan proberen zo lang mogelijk uit handen van de hunters te blijven.

Famke Louise en Denzel Slager

Famke Louise kent iedereen inmiddels wel. Bekend als rapper, zangeres en YouTuber is er de nodige controverse geweest rondom Famke Louise. Nadat ze zich op sociale media uitsprak tegen de coronamaatregelen met het statement ‘Ik doe niet meer mee’ en daar tijdens een uitzending van de talkshow Jinek met arts Diederik Gommers over in discussie ging, kreeg ze andere inzichten en volgde daar een nieuwe socialemediacampagne uit.

Voormalig profvoetballer Denzel Slager is sinds 2021 de partner van Famke Louise, met wie ze zoon Nówie heeft. Denzel en Famke Louise gaan dan ook begrijpelijkerwijs samen op de vlucht voor de hunters.

Dilan Yurdakul en Guido Spek

Dilan Yurdakul ken je misschien als Aysen uit ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Ze speelde deze rol van 2012 tot 2019. Haar partner in crime in Hunted VIPS 2023 is Guido Spek, die we kennen als Sjoerd Bouwhuis in GTST. Ook hij stopte in 2019, en begon twee jaar eerder in de Nederlandse soap, in 2010 dus.

Mark Baanders en Niels Oosthoek

Ook het volgende duo in Hunted VIPS bestaat uit twee collega’s: Mark Baanders en Niels Oosthoek, die elkaar kennen via het programma ‘Onrecht!’ van PowNed. Mark Baanders was daarvoor verslaggever bij de Amsterdamse zender AT5, Niels Oosthoek werd bekend als Lucas in de film ‘Radeloos’ en startte later met twee vrienden het YouTube-kanaal ‘Gierige Gasten’.

Sandra Ysbrandy en Sylvana IJsselmuiden

Sandra Ysbrandy is televisiekok en bekend van ‘Het Familiediner’, ‘Carlo & Irene: Life4You’, ‘Kook Mee Met Max’ en ‘Tijd Voor Max’. Ze leerde haar Hunted VIPS-partner Sylvana IJsselmuiden in 2021 kennen tijdens ‘Expeditie Robinson’ en nu doen ze dus weer samen mee in een spannende strijd op de Nederlandse televisie. Sylvana is bekend geworden als presentatrice bij SBS6, waar ze ‘Babes In Business’ en ‘Uit Voorraad Leverbaar’ presenteerde.

Sjoerd van Ramshorst en Jeroen Stomphorst

Jeroen Stomphorst is met recht de nestor van de deelnemers aan Hunted VIPS 2023. Begonnen als nieuwslezer bij Radio 3FM in 1998, is Stomphorst sinds 2005 te zien op televisie bij Studio Sport. Hij was ook een van de eerste verslaggevers die live verslag gaf van het nieuws rondom de moord op Pim Fortuyn in 2002.

Ook Sjoerd van Ramshorst kennen we van Studio Sport, waar hij in 2010 begon als beeldredacteur op de sportredactie en waar hij sinds 2012 als presentator te zien is. Van Ramshorst is niet alleen journalist, ook schreef hij het nummer “Vakantie” dat Gerard Joling in 2018 op single uitbracht, maar geen hitnotering opleverde.

Bekijk de trailer van Hunted VIPS 2022

Ook interessant

Elektronica

Wist je dat je lang niet alle groente en fruit in de koelkast hoeft te bewaren? Sterker nog: de kwaliteit van sommige producten gaat...

Gebit

Soms is een beugel noodzakelijk. Als je problemen ervaart bij het bijten, kauwen of praten bijvoorbeeld. Maar ook als je door scheve tanden onzeker...

Drenthe

Herken je dat, dat je het soms zo druk hebt dat je niet weet hoe je al het werk rond moet krijgen? Zo gaat...

Nieuws

Je zou bijna denken dat het overnametijd is in de wereld van SEO en online marketing. Vandaag maken Leads.io en Klik Proces bekend dat...